dimarts, 22 de setembre del 2009

Primera trobada Casals-Farga

Atenció, companys de la premsa: primera trobada entre Jordi Casals i Jesus Farga a la Federació Catalana de futbol, notícia agradable on n'hi hagi ja que el futbol català mereix serenitat i diàleg. El motiu ha estat la Fundació de la Federació i uns números que, pel que sembla, afectaran al propi capital fundacional.

Esperem i desitgem -segur que sí - que hi haurà una roda de premsa on s'explicaran tots els detalls de l'etapa Jordi Roche-Albert Navas. No entraré als detalls perquè els desconec. No hi ha hagut nota de premsa així que poc podem comentar d'una cita en la qual patrons i president han intercanviat impressions al costat d'altres protagonistes com els senyors Gaspart, Palau i Cerdà.

Aquesta trobada, repeteixo, és perfecta pel nostre futbol català tan necessitat de tot com està i que està acusant la crisi com qualsevol persona o sector de la nostra societat. Ja està bé de guerres! I, ara, a lluitar també per a què Navas pugui estar als comitès de competició de Madrid i així pugui augmentar una mica la seva nòmina.