dimecres, 2 de setembre del 2009

Junta directiva per al 9

La junta directiva de la Federació catalana de futbol es reunirà aquest pròxim dimecres, dia 9, després de l'estiu. No cal dir que és un moment important per a analitzar tot el que està passant en el futbol català quan només fa 76 dies que Jordi Casals va prendre possessió del seu càrrec.

Un assumpte important sobre la taula es diu Copa Catalunya encara que hi ha moltíssims més dels quals anirem sent fidelment informats per part de la web de la FCF. Però la fase final de la Copa Catalunya és una 'patata calenta' en el qual sorprèn que NINGÚ, cap dels directius d'aquesta Federació, per no assenyalar només al president, s'hagi dirigit personalment als presidents de la UD Gramenet o del CE L'Hospitalet per a preguntar-los la seva opinió.


Miguel García
ja va dir que ell només contempla el que l'anterior junta i els seus participants van acordar, és a dir, final entre Gramenet-Hospi i un triangular amb Barça i Espanyol mentre que la 'Grama' vol 'semis' amb un dels dos grans i la final amb qui correspongui. Segur que hi haurà acord, ha d'haver-lo encara que una trocada als interessats -no és una crítica sinó només un modest comentari- no hagués sobrat.

Per cert, també aniría bé que el president Casals digués si el pròxim seleccionador català pot ser estranger encara que com ja ha comentat el propi Jordi “català és tot aquell que treballa i viu a Catalunya”.