dimarts, 15 de setembre del 2009

La Copa Catalunya és només qüestió de diners

Atenció amics i companys de la premsa. Em diuen -no feu gaire cas perquè igual m'intoxiquen- que aquest divendres vinent hi pot haver reunió al carrer sicilia per parlar de la fase final de la Copa Catalunya. Ja seria hora encara que tampoc no diré res més perquè cal deixar treballar els seus responsables. No faltaria més.

El que em compten és que els quatre candidats -Barcelona, Espanyol, L'Hospitalet i Gramenet- semblen decidits, igual com la pròpia Federació Catalana i els seus responsables, que 'Hospi' i Gramenet lluitin pel títol de Campió de la Copa Catalunya i, després, tal com va tancar Ricard Campoy, es jugui un triangular amb el vencedor del xoc entre els dos modestos i els dos grans. Fins a aquí gens nou si no considerem com a novetat que la pròpia Federació Catalana hagi admès l'acord que Campoy va firmar, mesos enrere, i que no va ser gaire bé acceptat al principi.

Ara sembla que les cinc parts estan d'acord, però hi ha una cosa important en la qual sonen desavinences: qüestió de diners, simple i planerament, qüestió de diners. En principi, els ingressos de la final de la Copa Catalunya es reparteixen, a parts iguals, entre els dos equips modestos i la Federació Catalana ja que Barcelona i Espanyol renuncien a la seva part. Però ara sembla que hi ha qui pretén que aquestes tres parts no siguin proporcionals. Al temps.