divendres, 25 de setembre del 2009

Justícia i sancions per a tots

Dimarts passat els advertia amb cert to d'humor, que algun ha interpretat amb els peus, algunes paraules que, presumptament, va dirigir un senyor a un altre en un camp de Primera Catalana. Recorden? Els refresco la memòria: 'Jo sóc...' (eludiré nom i cognom que ara escriuré) 'ets un impresentable' 'amb l'informe que faré, us vaig a carregar' (fins i tot vaig demanar perdó). Bé.

Un pas més. Partit Tortosa-Gimnàstica Iberiana i pas endavant del Delegat de les Terres del Ebre, Joaquim Del Pino Homedes, ex directiu del Tortosa, cap a la persona del secretari de la Iberiana, Karem Griri. No cal dir que condemno qualsevol acte verbal o físic sobre qualsevol persona, sigui amic o sigui menys amic, ja que els enemics manquen d'importància. Però cal dir-lo tot.

Aquest dimecres haurà d'anar a declarar Karem Griri al carrer Sicilia i em sembla molt bé, de la mateixa manera que em semblaria fenomenal que aparegués el Sr Del Pino per a donar la seva versió. Si hi ha culpabilitat, que sancionin a qui faci falta, encara que els incendis mai s'apaguen amb gasolina. Diu el Sr Del Pino que redacta aquest escrit: 'Potser mai s'ha donat el cas que un representant de la Federació us faci arribar un informe d'un partit però em crec en la obligació i el deure, sobre la base dels promeses que varem fer als clubs, de 'VIOLÈNCIA ZERO' i no hem de permetre que equips reincidents continuin tenint carta blanca, ja que fem un mal favor al futbol català'.

Crec que s'equivoca encara que, si hagués estat així, no oblidi Sr Del Pino que aquesta història a la qual al·ludeix vostè en el seu escrit tampoc deixa molt bé a molts clubs de la seva zona, i fins i tot la història més recent diu que alguns dels seus actuals companys de junta també eren directius/empleats amb Campoy o Roche. S'ha oblidat que el sr Albert Navas -ex gerent de la reflotada Fundació- era el coordinador dels comitès de competició? S'ha oblidat que l'actual vicepresident primer (Andreu Subíes) també podria haver fet una mica més per aquesta 'Violència zero'?

Del Pino, el felicito per la seva 'valentia', especialment perquè estaven tant l'Alcalde com diverses autoritats presents -cosa que repeteix diverses vegades-, el felicito perquè, segur, que hagués fet el mateix si no hi haguessin estat i cal acabar amb la violència.

UN ARTICLE DE MANUEL SEGURA