divendres, 5 de juny del 2009

Desaparicions, renovacions i casualitats

Benvolguts amics de 'FutbolCatalunya.com': tal i com haureu observat, la nostra pàgina web ha estat inactiva des de divendres 22 de maig. En primer lloc, us volem oferir les nostres disculpes pel fet que no us haguem pogut informar de tot el que ha passat des de llavors fins ara, després de dos caps de setmana intensos i amb moltes novetats a comentar.

El cert és que la raó (o raons) d’aquesta desaparició encara les desconeixem. Els responsables tècnics parlen de problemes ‘migratoris’ i altres justificacions que només ells entenen i que nosaltres respectem. Exactament, la nota de la empresa MSR diu:

“El servidor donde está hospedado futbolcatalunya.com ha sufrido un problema técnico, debido a una exportación masiva de datos hacia otro servidor, provocando la caída de los servicios, y a su vez ha sido necesario restaurar sistema operativo del servidor , copia de seguridad , así como programas y aplicativos que se encuentran instalados en el servidor. Además se ha aprovechado la ocasión para traspasar el dominio, a otro servidor de mejores características y estas modificaciones necesitan forzosamente un tiempo de resolución (réplica de dns, entre otros aspectos). Saludos”


A partir d’aquí, només hi ha especulacions, afirmacions gratuïtes, sospites interessades i punts de separació que crec que només els poden avorrir. Les persones que hem donat –i intentarem continuar donant- aquest meravellós servei només podem oferir la nostra veritat, lluny de qualsevol mena de contaminació, sempre essent ‘amic de tothom’ però encara més ‘amic de la veritat’.

Dijous 21 de maig, a la nit, vam penjar la darrera notícia al web. De fet, era un article d’opinió del president del Centre d’Esports L’Hospitalet, Miguel García, sota el títol de ‘El peligro de los profetas demagogos’. La seva exposició només va durar unes hores ja que, entre les 9.30 i les 10.00 hores del matí de divendres 22 ‘va desaparèixer’, ‘va volar’, ‘es va esfumar’. Els usuaris no podien accedir a la portada, però curiosament sí que podien participar al Fòrum i fins i tot nosaltres teníem accés a les entranyes de la base de dades. A la tarda, tot just després que vam informar telefònicament als responsables tècnics del nostre web d’aquesta estranya situació, també ‘van desaparèixer’, ‘van volar’, ‘es van esfumar’ aquests apartats.

Com que ja hi ha qui ha parlat de ‘sabotatge’ i d’altres etiquetes sempre carregades d’intencions fosques, sortim al pas per explicar, única i exclussivament, tot allò que podem demostrar. Casualitat o no casualitat, el que sí és cert és que aquesta és la única realitat que coneixem. Ara estem en òrbita un altre cop. Presentem les nostres disculpes a qui haguem molestat per la nostra absència (malgrat que, com heu vist, poc més podíem fer) i lamentem la impotència d’aquells que creien que havíem ‘mort’ i que ja ho celebraven. Ara som a l’espera de tornar amb força a l’actualitat, amb moltes novetats i més ganes de fer coses que mai, escoltant tothom, als qui s’omplen la boca presumint de demòcrates i als qui ho són sense presumir d’això ni posar-se flors per aquest fet.

Si hi hagut res més en tot això, només cal parafrasejar el que em deia el president del CF Badalona, Fermín Casquete i perdó per apropiar-me de la frase, tot i que cito l’autor: “La vida no té secrets eterns”.

PD: Aprofitem l’avinentesa per a comentar-vos que una de les novetats del nou FutbolCatalunya.com serà el redisseny del fòrum, tot fent servir un altre model que ja podeu veure. Esperem que us agradi i que sigui pràctic per vosaltres.