diumenge, 7 de juny del 2009

Els empleats sempre tenen raó

Estan una mica enutjats els meus estimats treballadors de la Federació Catalana de futbol, i fins i tot tenen raó. Sempre he estat al costat dels treballadors de la Federació i sempre ho estaré, ja que han de suportar com amateurs vénen a donar classes de gestió esportiva quan la majoria no se sap ni el primer reglament. Això de parlar d'obrir més la Federació a tots no solament està bé, sinó que és una obligació.

Quan el Sr Jordi Casals parla, ara que som en campanya, que la FCF estigui oberta fins a les 21 hores, i fins i tot els cap de setmana, que s'actualizi la web amb tots els resultats i estigui sempre a disposició dels clubs, em sona a música celestial. Tant de bo! De passada "li toquem els nassos a aquestes webs que posen resultats i que ens toquen alló que no sona amb uns fòrums oberts i plurals". Això ho diuen d'altres. No acuso cap candidatura perquè seria injust. Res no ens alegraria més que la FCF oferís aquest servei als clubs, encara que sí que ha donat la sensació que els empleats treballen el just i, fins i tot, no arriben a la barrera dels mínims i, després de suportar el pas d''Atila' o 'El millor president de la història del futbol català' (llegeixi's Jordi Roche), estan preparats per a tot.

Però per treballar més hores, a cost zero, NO. Segurament que els pròxims directius de la FCF tindran la solució econòmica al seu abast per donar majors serveis als clubs i per pagar als empleats les hores extres dels quals ultrapassen els límits i en moltes ocasions no veuen un euro extra. Així està el país! Clar que està així, però tranquils (amics treballadors) que quan algú obre la boca i demana i demana i demana, segurament que té solucions per a tot.