diumenge, 14 de juny del 2009

Jordi Casals, president de la Federació

Jordi Casals serà l'encarregat de dirigir el futbol català els pròxims quatre anys després d'imposar-se per 137 vots al candidat Jesús Farga. El primer i obligat passa per felicitar l'encara president del Santboià i, sens dubte, a tot el seu equip de treball, ja siguin coneguts, ja estiguin per conèixer. Com sigui que tot ha transcorregut amb, més o menys, tranquil·litat, el que ara s'imposa és el temps prudencial i lògic per a que aquesta nova junta entri a la Federació, s'assenti i prengui quantes decisions consideri oportunes.

Des de 'Futbolcatalunya.com', on sempre hem donat i donarem la cara pel que desitgem sempre que sigui el millor per al futbol català, felicitats a tots, una vegada més, i aquí estarem sempre disposats a col·laborar, modestament, amb qui faci falta sempre que sigui precís. Amb rectitud, amb educació i amb lleialtat als principis d'una veritat que no ha de ser compartida sinó tan sols respectada, com de fet, sempre farem des d'aquest mitjà de comunicació.

Una cosa més: en aquest missatge de confirmació i felicitació, permetin donar les gràcies als empleats de la Federació Catalana ja que, com sempre, s'han sabut mantenir en una neutralitat absoluta. I, a partir d'ara, a treballar i reflexionar, la qual cosa han de fer tots.