diumenge, 10 de maig del 2009

Assemblea extra...ordinària

Alguna cosa no funciona quan només acudeixen 59 asambleistes a una reunió en què podrien participar entre 1.200 0 1.300 clubs, alguna cosa no funciona. Ja sé que és un tràmit, ja sé que acudir a l'INEF és un problema perquè les obres ens disgusten i ens molesten a tots, però quan cal parlar sobre un procés electoral crec que podria haver-se donat major interès. La competició resta participants, això també ho sé, però el futur president de la Federació Catalana de Futbol no solament ha de tenir capacitat de gestió, claredat d'idees i un prestigi provat.

A més de tot això cal tenir temps lliure i dedicar-lo a una activitat que mou moltes il·lusions, de les quals només uns quants treuen renda. Allò de la renovació sempre m'ha semblat un concepte interessant, encara que molts dels nostres joves tenen més opcions de lleure que anys enrere. Això és progrés i està bé que els qui es dediquin al nostre futbol intentin atreure als més joves i, si no 'treballen' dins dels camps, ho puguin fer fora. Es tracta de gestionar, de buscar, d'il·lusionar. En cas contrari comencem a parlar de la crisi i plorem tots i, encara que només han acudit 59 asambleistes, val la pena continuar lluitant.

Aquestes eleccions -si es passa per les urnes, molt millor- han de servir perquè el nou president converteixi aquestes Assemblees en 'Jornades de reflexió' i han de servir també perquè l'equip de treball de la Federació no torni a ser notícia. Tal qual. Notícia escandalosa, sens dubte.