dimarts, 5 de maig del 2009

Alfonseda llença la tovallola

Em quedaré amb les ganes. Ramon Alfonseda, el mític jugador del FC Barcelona, no acudirà a les urnes per intentar dirigir el futbol català. Així ho ha decidit en les últimes hores i així ho ha comunicat als seus íntims i no íntims perquè es publicités una negativa en la qual mai va creure i de la qual va intentar obtenir resultats amb uns mètodes que només Fernando Molinos, Jesús Farga o ell mateix podrien explicar. Si vol, ja ho farà, encara que tampoc val la pena donar-li més publicitat al qui han volgut utilitzar, però s'ha adonat que no podia ni acudir a la porta del cantó. No només es tracta de gastar diners en campanyes, i menys en aquests temps, sinó que es tracta de creure fermament en allò que fas.

El futbol català es va quedar sorprès quan els seus 'altaveus' o voceros parlaven d'Alfonseda com a futurible. Ni qui el 'venia' es creia que el seu candidat fora a sortir a l'arena electoral. Ara diu, perquè així m'ha arribat, que prefereix dedicar-se a l'Associació de Veterans i a l'Europea, que té molts projectes. Millor per al Barça i millor per a ell i millor per al futbol català, encara que, si vol deixar les coses clares, pot donar la cara quan vulgui.

A 'Futbolcatalunya.com' no fa falta que li comuniqui res. Mai hem cregut en l'opció Alfonseda -no hi ha res personal, per descomptat- i aquí està el resultat. Alfonseda ni dirigirà, ni sortirà en l'equip inicial. Simplement, es queda a la graderia i li tocarà aplaudir. Almenys s'ha parlat una mica d'Alfonseda i l'important és que sempre es parli. Bé o malament, dóna igual, però que es parli.