dijous, 16 d’abril del 2009

'Isra' es queda a casa

S'encorden que dies enrere els parlàvem de moviments a la cúpula del futbol sala nacional amb motiu de l'arribada del nou president del Comitè Nacional, Antonio Escribano? Més concretament, el passat 1 d'abril els informàvem, segons la web de 'doblepenalti.com', la possibilitat de posar a Israel López, vicepresident de la Federació Catalana, a la vicepresidència d'aquest Comitè Espanyol.

Doncs no serà així. El curiós és la raó que esgrimeixen els companys en una notícia que daten aquest dimecres en la seva pàgina: "També queda fora del nou Comitè Israel López, qui s'ha 'caigut' del mateix a l'haver-se presentat com candidat independent a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol". Tal qual. Candidat independent a les eleccions a la Federació Catalana de futbol? Això ho sap en Ricard Campoy?

Per cert: m'arriba que López està molt empipat amb el president de l'Associació de clubs de Catalunya, Felipe Martínez, divendres passat 3 (Onda Rambla) en les quals no sortia molt beneficiat. A l'instant que ja ha ha dit que està pensant querellar-se. Ja saps, Felipe: les querelles no s'anuncien