dimecres, 22 d’abril del 2009

Futbol sala mundial, on és 'Isra'?

La veritat és que mai no he entès la figura d'aquest senyor (Israel López) a l'organigrama de la Federació Catalana. No cal dir que mai no he tingut res personal amb aquest cavaller; ni tan sols un cafè, així que ningú intenti justificar errors propis amb relacions inexistents. Israel López, primer directiu de la Catalana que ha cobrat sou de la Fundació de la Federació -responsabilitat de Jordi Roche-, hauria de realitzar una profunda reflexió i dexplicar als seus equips de futbol sala els beneficis personals que ha tret de la seva presència al carrer Sicília. Sempre he pensat que cobrava menys del que es mereixia -ho dic per definició, no per convicció-, però López ha passat de ser l''hereu' de Roche i vicepresident 'lleial' de Campoy, a quedar fora de joc d'una manera calamitosa.

Encara que va autoanunciar que seria vicepresident del nou Comitè tècnic nacional de futbol sala, el cert és que qui va aparèixer, i va ser abraçat a Las Rozas, va ser en Miguel García! I 'Isra'? Ningú no ho sap. S'ha perdut? Segur que no, però el futbol sala català hauria de saber que López sempre ha presumit de 'controlar' diversos centenars de clubs. Jo mai he cregut en aquests 'controls', i, ni molt menys, en 'menjar de la mà' de ningú, igual que tampoc he cregut en aquells que han 'negociat' el seu futur a diversos fronts i a López, llevat que ho declari públicament -en 'Futbolcatalunya.com' sempre estem oberts al diàleg- se li han escapat massa comentaris.

Al final, estimat 'Isra' -l'estima també és pura educació-, ni Federació Catalana, ni Secretària General de Clubs, ni Federació Catalana independent de futbol sala? Ho dic perquè aquest matí m'ha arribat el següent correu:

"Demà dia 22 a les 20 hores finalitza el període de presentació de Candidatures a li Eleccions convocades pel proper dia 27/4 a President i Junta Directiva de la FCFS, tot apunta a que només i haurà una sola candidatura de consens, l'actual President Josep Mª Zamora ja ha anunciat que no optarà a la Reelecció, i ha encoratjat als Clubs per que, consensuïn una sola candidatura que aglutini a tots sota l'únic denominador comú de mantenir l'independència del Futsal Català dels interessos de la FCF, RFEF, FIFA i UEFA, i així continuar defensant l'independència d'aquest esport del mal anomenat Futsal FIFA. El President ha manifestat que... "en aquests moments difícils en el qual ens juguem l'internacionalització del Futsal Català és molt important que tothom empenyi en la mateixa direcció. Ja hem tingut prous entrebancs i traïdors que seguin les directrius de gent propera a la FCF han perjudicat els interessos de la FCFS." El President ha fet públic un document pel qual la Federació Catalana podria deixar d'estar reconeguda per l'AMF (Associació Mundial de Futsal)".

Ja ho saps, 'Isra' i ja ho sap el futbol sala català. Només una cosa més: quan a un no el volen en un lloc, se'n va, no desapareix. És només una opinió, sens dubte.