dimarts, 14 d’abril del 2009

Els números de la Federació ja són públics

Tal com es va anunciar en l'última reunió de la junta directiva de la Federació Catalana de futbol, ja es pot sol·licitar a la FCF informació pel que fa a la "situació econòmica de la FCF". Els directius de la Catalana van avançar aquesta decisió "a partir del mes que ve" (Abril), la qual cosa ja és una realitat. Es tracta només de concertar una entrevista al carrer Sicilia i recollir tota la informació econòmica, que també la podran posseir els futurs asambleístes i, fins i tot, els pròxims candidats a la presidència.

Gran oportunitat, per tant, per comprovar tot allò que la pròpia Federació Catalana va denunciar en la seva revista oficial el passat desembre del 2008. S'enrecorden? Jo sí, i no accepto ni em crec que s'hagi pactat un 'silenci' entre els protagonistes. I, si és o ha estat així, que també ho diguin. En aquell número de la FCF (quatre pàgines sense la signatura de la seva ex 'dircom' que tampoc va donar la cara) i sota el títol de 'No era or tot el que lluïa a la gestió de Roche' es podien llegir testimonis com "uns superàvits que no són reals", "problemes amb Asisa (incloses fotografies de l'exgerent de la Fundació, Albert Navas, i de l'exdirector general, Pol Buscail). "Navas havia gastat 80.000 euros en tres números de la revista 'Futbol Fundació' de 2.000 exemplars de tiratge. Buscail va presentar un superàvit de 1.282.000 euros quan la realitat era només de 56.261 euros". Això és greu, o només m'ho sembla a mi? Això és una irregularitat o m'ho sembla només a mi? Tot això ho hem oblidat?

I el futbol sala? Quant li costa a la FCF el futbol sala i l'esforç del seu president? Vinga clubs, els números ja són públics. Només es tracta de demanar-los i a discutir, ja sigui en els jutjats, ja sigui en l'assemblea, ja sigui a la campanya electoral.