divendres, 17 d’abril del 2009

Alfonseda encara es pensa presidir la Catalana

Al final s'ha obrat el miracle i aquest matí he pogut parlar amb Ramon Alfonseda. El primer ha estat demanar disculpes per no haver retornat les anteriors trucades. Disculpes que, per descomptat, són acceptades, màxime quan Ramon sempre ha estat i és tot un senyor en l'art de l'oratòria.

Presenta la seva precandidatura a la presidència de la Catalana el dimarts? Resposta: "No. Encara m'ho he de pensar aquest cap de setmana. Hi ha algunes coses que encara he d'aclarir". Perfecte. Pot ser que SI, pot ser que NO, encara que "ho veig difícil que sigui el dimarts". Una altra pregunta: Encara pensa compaginar el càrrec de president de la Catalana i el de l'Agrupació de Veterans? Resposta: "No veig per què no. He consultat diferents representants institucionals, al propi club i ningú veu cap problema".

Doncs ja està clar. No val la pena preguntar més. Tot arribarà. Ramon Alfonseda s'ha posat a la nostra total disposició i segur que en el seu moment contestarà a tot allò que ell vulgui, per descomptat. Però, com a mínim, se li podrà preguntar. Gràcies