dissabte, 8 de novembre del 2008

Secret, secret: que ningú digui res

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el proper dilluns hi haurà a les 13 hores una reunió entre Joan Laporta i el president de la Federació Catalana de Futbol, Ricard Campoy. Un dels temes de la reunió serà establir una línia de cooperació entre les dues entitats per millorar les relacions, que estaven molt desgastades després de l'etapa de Jordi Roche.

L'aspecte més urgent a tractar serà si el Camp Nou serà l'escenari del Catalunya-Colòmbia del proper 28 de desembre. Un dels problemes que ha sorgit amb aquest partit és l'horari, ja que estava previst per a les 18 hores. Tanmateix, a aquella hora coincideix amb la Copa Asobal d'handbol i el Palau Blaugrana és la seu d'aquesta competició. Ricard Campoy vol aclarir també amb Laporta les intencions del FC Barcelona respecte de la Copa Catalunya.

Malgrat la reunió que hi va haver fa 15 dies a la seu de la Federació entre els clubs de Primera i Segona, desde la Federació es vol garantir la implicació del FC Barcelona, ja que no té clar si el Barça està predisposat o no a jugar aquesta competició. A la reunió de fa 15 dies es va acordar jugar la Copa Catalunya a un terreny de joc que reuneixi bones condicions, però no es va fixar cap més data i es va deixar per més endavant, quan acabés la Lliga, per fixar-la en funció dels partits del FC Barcelona i l'Espanyol. La Federació recel·la ara d'aquest compromís i vol una resposta ferma i un compromís oficial del mateix Joan Laporta, que arribarà en aquesta reunió de dilluns. Secret, secret: que ningú digui res.