dijous, 27 de novembre del 2008

Adéu Gratacós, hola Fernández, fins ara Subíes?

La pròxima setmana vindrà carregada de notícies a la Federació Catalana de Futbol. El seu president, Ricard Campoy, no para i vol recuperar tot el terreny que el seu antecessor en el càrrec va perdre. Encara ressonen aquelles sonores paraules al carrer Sicilia ('he fet en tres anys el que estava previst en quatre'). Però parlo de notícies perquè a l'última reunió de la junta directiva de Campoy té previst parlar del calendari electoral, encara que el mandat acabi a l'octubre. Febrer, juny, juliol, octubre? Tots són mesos a estudiar i moltes converses i pactes a polir. Apostes? Farem un post al fòrum de Futbolcatalunya.com i jugarem.

Mentre, em diuen que Pere Gratacós s'acomiadarà només hores després del Catalunya-Colòmbia. Bé, el convidaran a sortir, encara que caldrà parlar del que li queda escripturat en el contracte i no sé si en Pere està per la tasca de perdonar res. Temps hi haurà per valorar el treball d'un seleccionador l'arribada del qual ens va alegrar tant com la seva pròpia sortida. Em diuen que el substitut es diu Carles Rexach!!! I ve de la mà d'un nou vicepresident. Agafin-se fort: Ángel Fernández, ex vicepresident del FC Barcelona i home sempre lligat al món de l'esport. Clar que aquest lloc només el tindrà si Campoy 'rebaixa' a Andreu Subíes a vocal. Té ganes de marxa, Campoy, oi?

Per cert, no aniria gens malament, president, que li digués al futbol català quant va recaptar la Federació Catalana amb motiu de l'última final de la Copa Catalunya a Sant Carles de la Ràpita. L'hi agrairíem tots de la mateixa manera que, com més aviat, parlem del calendari electoral, ara que ja se sap que vostè anirà a les urnes.