dimarts, 28 d’octubre del 2008

Els 'honorífics' Laporta i Sánchez Llibre fan campana

Interessant reunió a la Federació Catalana de futbol amb la Copa Catalunya com a gran protagonista. Quina emoció! Hi eren GAIREBÉ tots. Anem amb la llista: el president, Ricard Campoy, el vicepresident primer, Jesús Farga, el secretari general Albert Baza per part de la Federació Catalana de Futbol; en representació del FC Barcelona, el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, el president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain; l’Espanyol és representat pel seu director general, Pedro Tomás; pel Girona, el seu president, Josep Gusó, acompanyat de la seva gerent, Lidia Cantarero; i per part del Nàstic de Tarragona, hi han assistit el seu president, Xavier Salvadó, i el director general esportiu, Antoni Pinilla. INCREÏBLE¡¡¡¡¡¡¡¡

Això són ganes de buscar solucions. Si no les troben ells, qui les hauria de trobar? Diran que sóc especialista en la crítica i fins a poden tenir raó, però a mi em segueix semblant lamentable que els vicepresidents 'HONORÍFICS' facin campanes, s'escaquegin i es justifiquin amb altres directius o executius. O és que perquè es tracta de FC Barcelona i RCD Espanyol estan per sobre dels altres?

Lamentable, encara que jo li suggereixo que només juguin Barça i Espanyol. Tots els altres no importen, de debò encara que no els costi un duro. Per cert, president Campoy, tampoc hauria anat malament que s'hi hagués passat la secretària general d'esports de la Generalitat, Anna Pruna o fins i tot aquest tros de seleccionador (Pere Gratacós) que s'acomiadarà al Nadal?