divendres, 24 d’octubre del 2008

Altre 'Medalla' per Jordi

Era un adéu anunciat. La dimissió d'Albert Navas és el més positiu que ha fet desde que va arribar per assumir la gerència d'una Fundació on només existeixen clarobscurs i en la qual el president de la Federació Catalana, Ricard Campoy, està obligat a rendir comptes a tots els clubs catalans d'una herència calamitosa per part de Jordi Roche.

De Navas no tinc res més a dir. L'hi ho vaig dir tot quan manava. Ara només desitjar-li el bo i millor, no sé si com a gerent de futures Fundacions -tot és possible-, com a advocat -desconec si ha exercit alguna vegada- o com a secretari d'alguna “república”. Això no ho explicaré. Si vol fer-ho ell, que ho faci, encara que Catalunya, malgrat que a uns quants es pesi, encara no és una República.

Ves per on que si al final el controvertit Miguel García, SÍ!, en Miguel García, tenia raó quan li va preguntar a Jordi Roche pels números de la Fundació i aquest li va cridar 'impresentable'?! L'hi ho vam explicar en el seu moment i els companys de junta van decidir que era millor lliurar-li una Medalla al 'nen' de Girona, que no pas censurar-li una gestió que, d'altra banda, desconeixien tots. Bé, gairebé tots. Navas, Buscail, Ruiz, López.... tots aquests sí que ho sabien. Si n'hi ha més, que em perdonin.