dijous, 12 d’agost del 2010

Informació sobre calendaris

Important aportació del nostre amic lluisv. Atès que la informació de la Federació Catalana brilla per la seva total absència, les dades de lluisv poden oferir una mica de llum. Llegeixin.
Les dates d'inici i final de la competicio a la provincia de Barcelona ja fa temps que les van publicar, doncs qui les aprova es l'assemblea de clubs. Per tot el que no siguin maximes categories comencen el cap de setmana del 8 i 9 d'octubre i acaben a finals de maig (les altres, com que al meu club no ens afecten per a res, no me les se de memoria).
En les categories mes baixes (2a. de juvenils i cadets, 3a. d'infantils i benjamins, 4a. d'alevins) em sembla que encara no ha finalitzat el periode d'inscripcio d'equips, aixi que dificilment es pot fer encara les agrupacions i molt menys els calendaris.
En la resta de categories, possiblement encara quedin coses per definir, sobretot pel que fa al tema de renuncies i ocupacio de places vacants, aixo a vegades no queda resolt fins a primers de setembre, doncs molts clubs tampoc no sembla que tinguin massa pressa en arreglar les seves coses i esperen al darrer moment a enviar renuncies. Si treuen un calendari ara i l'han de refer 3 vegades abans de l'inici de la competicio