diumenge, 15 d’agost del 2010

Dissabte 21, Camp Nou: Villar, Casals,Torres i els campions


Important cita per al dissabte en el Camp Nou. Partit de tornada de la Supercopa i una ocasió d'or per a que el nou president del FC Barcelona, Sandro Rosell, s'estreni. Però no solament és un dia important per a Rosell sinó que també ho serà per al president de la Catalana, Jordi Casals, i el seu directiu Torres ja que, al costat del cap del 'fúlbol' espanyol poden retre homenatge als campions del món.

Ja ho va dir el nostre vicepresident i màxim responsable d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira, a El Nou. Havien intentat homenatjar els campions i no tenien temps perquè es volien anar de vacances. Ara poden. Casals pot regalar petons i abraçades, Torres els pot dir als seus amics-futbolistes que no està content perquè ell volia que perdessin i, a més, fins i tot es pot apuntar a la festa nostra estimada secretària d'Esports, Anna Pruna i el mateixíssim president de la Generalitat, José Montilla.

De passada, el nostre president Montilla saludaria Casals. Cal veure el que és la vida: un any en la presidència de la Federació Catalana i ha passat de Casals totalment! Ah! De passada, també pot aparèixer el nostre seleccionador català. Johan Cruyff també està encantat que Espanya sigui campiona del món.