dilluns, 19 d’abril del 2010

Nervis, disputes i reunions impossibles

Diuen que quan les coses comencen malament, pitjor acaben. No sé com finalitzarà la 'Reestructuració del futbol català'. El que sí sé és que aquest dilluns hi ha hagut Junta de Govern -suposo que Casals (perdó), el president Casals, anunciarà els beneficis del xoc contra Argentina-, una junta on, una altra vegada, han estat evidents les diferències entre els seus protagonistes.

Sr. Subíes! Andreu! L'has c...moltes vegades. No segueixis endavant contra el teu propi pensament. Si creus que Torres té molta pressa i no t'agrada, ho dius públicament. El futbol català es pararia si no hi hagués reestructuració? Per què aquest 'tour' pel país per explicar el que per a molts és inexplicable? Amb tot el respecte per a Joan Vilà i els seus, que l'hi tinc: interessa més la 'Modificació d'articles, Estatuts i Reglament General de la FCF' o la 'Reestructuració? No poden esperar l'Assemblea de juny?

Andreu vas estar a prop de presentar una moció de censura a Casals i a Torres però com et van fer cas i li 'van tallar el cap' a Cabrerizo, no va passar res. No obstant això, et van deixar amb el cul a l'aire perquè van filtrar la 'teva' inoportuna petició per carta. Qui imagines que va filtrar aquesta carta? Una altra cosa: és curiós que la secretària de Torres -així m'agrada, periodista, president, secretari i directiu, el mínim que es mereix és una secretària- cridi a Pitu Subirà per reunir-se el dimecres en la Federació ja que el secretari de l'At Segre no està d'acord amb la Reestructuració i planteja moltes opcions diferents. Calia esperar a dimecres? No si en té raó aquell que al seu dia va dir que una cosa és parlar fora de l'arena i una altra, bé diferent, quan has de sortir a la plaça. La resposta de Pitu la trobaran a la portada de futbolcatalunya.com.