dilluns, 12 d’abril del 2010

Com es diu l'alcalde de Vielha?

El nostre estimat president de la Federació Catalana de futbol, Jordi Casals, segueix el seu incansable pelegrinatge per les terres de Catalunya. No s’atura mai. Es multiplica i la web de la Federació, a part d'informar del 'requetebien' i 'superguay' que van les reunions informatives sobre la futura reestructuració del futbol base català i la modificació d'alguns estatuts -això no es diu-, sempre dóna compte dels viatges, dels milers de quilòmetres que recorre nostre 'juvenil' president perquè el coneguin a tots els racons del país. Això està bé ja que, com a mínim li queden encara tres anys de mandat i, com ho farà tot fenomenal, uns altres quatre anys més.

El que passa, companys estimats, és que la informació, llevat que des del dia 4 s'hagin produït canvis en l'Ajuntament de Vielha, l'alcalde de la localitat és Pau Perdices. Insisteixo: llevat de canvi des del passat dia 4 el màxim responsable de l'Ayuntament és Perdices i no Àlex Moga, segon Tinent d'Alcalde i Regidor de Cultura del Consistori. Ja sé que seria imperdonable que al totpoderós Casals no li rebés l'alcalde però Moga no té el comandament encara, que se sàpiga.

Escriuen els companys en la web. Nota oficial:
Jordi Casals visita aquest dissabte Vielha. També assisteixen el vicepresident de la FCF, Josep Llaó i el directiu i delegat dels Pirineus, Joan Martí. Demà, Casals estarà a l'inauguració del Camp Municipal de Can Roig a Torrelles acompanyat pels directius Àngel Galiana i Joan Pera.
A Vielha, la delegació federativa ha estat rebuda pel Magnífic Sindic, Francesc Boya, màxima autoritat del Consell Generau d'Aran. També han visitat l'Ajuntament de Vielha on han estat rebuts pel seu alcalde, Àlex Moga. A continuació han presenciat el partit de Segona Territorial entre el Vielha i el Serós.


Doncs serà que no encara que un error el té qualsevol. Insisteixo: si Moga en porta des del dia 4 com a alcalde ja hi ha notícia, però em sembla que el senyor president de la Catalana el va rebre el tinent d'alcalde. Qüestió de categories. No em facin gaire cas però crec que el Sr Casals ja té l'esborrany per a la roda de premsa sobre els beneficis del Catalunya-Argentina encara que el directiu Torres pot assumir la representació