dimarts, 23 de novembre del 2010

No hi haurà dinar a la Copa Catalunya


No. No pensin que Jordi Casals s’apreta el cinturó. No és això. El que passa, i no explicarà el demòcrata president de la Federació Catalana, és que no té el que ha de tenir per convocar els tres presidents al dinar protocolari com mereix la Copa Catalunya. Sap que no tindrà la fotografia que tant busca amb Sandro Rosell ni Daniel Sánchez Llibre està per perdre el temps, només li queda trucar, personalment, al seu excol•lega Miguel García, però el màxim dirigent de l'Hospi li deixà clar amb la seva absència a la presentació del Torneig que no sol anar mai on no el criden.

El ‘demòcrata’ Casals, al qual es ’puliran’ els seus propis companys de junta –avís gratuït–, sí, els seus propis companys de junta que ara es dediquen a intoxicar dient que “un cop passin les eleccions, rodaran caps” (no els crec), té davant seu dies de glòria on ha d’aprofitar la ‘teta’ perquè li queda molt poquet com a president.

Aprofiti ‘demòcrata’ perquè, quan hi hagi nou President a la Generalitat haurà de marxar per on va arribar encara que ens quedarem amb les ganes de saber els números d’una Federació que prometé transparència i que passarà a la història per la covardia. Clar que menys vergonya tenim els mitjans de comunicació que acudim a una roda de premsa on no se’ns permet preguntar. Potser tenia por Casals que vulguéssim saber pel mega-acord amb els xinesos? On són els xinesos, Madolell? Potser s’espanta Casals si volem saber res de la demanda de l’asseguradora ASISA? Com serà el repartiment dels 80.000 € de TV3, president?.

“Vull donar les gràcies als mitjans per la seva presència especialment a TV3…”, digué sense cap tipus de vergonya... Quina llàstima! Casals està demostrant que tot és empitjorable i va camí de tancar un mandat on no li donen suport ni els seus, només els que cobren o gaudeixen de val federatiu i aquells són els pitjors perquè són els que més estripen per darrera. Bé: ja ho saben. No hi ha dinar oficial però prepari’s Sr. Casals perquè Miguel García anirà a Sabadell i ‘El Diable’ té ganes de marxa.

Només una cosa més: és cert que el senyor director de comunicació Carles Domènech no ha dimitit encara? Vinga, Carles, que a tu no et fan falta aquests miserables euros que et dóna la Federació.