dimarts, 9 de febrer del 2010

M'encanta que em copiïn

Aquest diumenge passat donàvem compte del possible desplaçament del president de la Federació Catalana de futbol, Jordi Casals, a Argentina per renegociar el contracte del I Torneig Internacional disputat el desembre passat.

Vam donar dades amb pèls i senyals que li han servit a un tipus que va de periodista (asf. Alex Santos) per trucar a Casals, utilitzar el mitjà públic (Agència EFE) i treure la informació que, sens dubte, cal suposar serà de la seva collita personal ja que, segurament, desconeix aquesta modesta pàgina web anomenada 'futbolcatalunya.com'.

Només li diré una cosa: m'encanta que em copiïn i mirar sempre pel retrovisor. Algú que es preï de ser periodista sempre cita la procedència d'una notícia quan no és seva i la informació que va sortir sobre el desagradable contracte amb Argentina -qui el va redactar és un geni- va ser en aquesta web diumenge passat. Això ha originat que asf hagi trucat a un president covard com és Casals. No passa res. Cadascú porta la nostra 'motxilla' a coll. Demà, president, ja té feina: 'agenollar-se' toca perquè arriba Angel Villar, president de l'Espanyola. Ah! I per a tu....asf.....a continuar 'xupant roda', com es diu en l'argot ciclista.