divendres, 7 de desembre del 2007

Junta ruïnosa? el dimecres 19

M'asseguren que el president de la Catalana, Jordi Roche, té previst celebrar l'última junta de l'any dimecres que vé 19. Aquesta és la prova que faltava per demostrar a tots els seus companys de junta que Roche sempre els té presents encara que es digui que passa de tots. A dia d'avui -7 de desembre- ningú sap res ni ha rebut cap comunicació. És normal. Cada cosa al seu degut temps i ara l'única cosa que ens preocupa –perdó per la implicació però parlem del nostre futbol català-, l'única cosa que ens preocupa és l'Euskadi-Catalunya del 29 de desembre.

La comunicació pot arribar el dimarts 18 i, a qui no li vagi bé, que no vagi. En aquesta junta directiva del 19 se sabrà quants directius viatgen en el xàrter que sortirà el mateix matí del dissabte 29, amb tots els jugadors (ens podrem fer fotos amb ells (yupi!!), quants pagaran de la seva butxaca, quants compromisos té la Catalana, quin és el pressupost, com va la demanda contra Villar, per quina raó els afeccionats tenen que abonar per anar a Bilbao menys de la meitat que els periodistes, i sense hotel, i altres detalls sempre interessants. Detalls que segur que el president lliurarà, per escrit, a tots els presents en l'última reunió oficial de l'any.

Haurà sopar? No crec, això era abans quan corrien temps dolents en la FCF. Ara tot és concòrdia, democràcia i amor. Anirà Andrés Manzano? Doncs clar que no. Manzano va deixar d'anar al gener encara que Roche és així de generós i li permet encara figurar com directiu. Ah!, més detalls, president: digui als seus directius, el dimecres 19, si Finques Tarradellas ha retallat patrocini o ha demorat algun pagament, si algun spónsor més vol frenar la seva inversió i, especialment, digui’ls que no és cert que gent desalmadas ja va aclamant , sense rubor, que la Federació és una ruïna i que no hi ha un euro. Digui'ls que tot això no és veritat.