diumenge, 9 de desembre del 2007

Els 'cosins' de la selecció amateur

La selecció amateur de Catalunya ha tornat aquest passat cap de setmana amb l'objectiu complert i estarà en la següent fase de la Copa de Regions UEFA. Felicitar a jugadors, ajudants, tècnic i fins i tot directius és tan obligat com recordar-li a qui dirigeixen el nostre futbol català que la responsabilitat no només és una etiqueta aparent sinó que, de vegades, encara que sigui poques vegades, cal demostrar-la.

Robert Elvira i els seus van superar a Galícia i Canàries en Cintruénigo envoltats d'un ambient fenomenal. Els pocs que han tingut l'oportunitat de viatjar amb els amateurs -a Euskadi serà altra cosa- parlen i no paren de l'excel·lent ambient assolit per Elvira. Felicitats, de debò, encara que el president Jordi Roche no hagi pogut encara felicitar-los ni per telèfon, per estar molt atrafegat, ni oferir-los un mínim detall per la classificació, però és només qüestió de temps, de debò, ja que el futbol català coneix molt bé la generositat del jove president.

Que ningú dubti: Roche premiarà als nostres amateurs, perquè aquests també van defensar el pavelló de Catalunya, i fins i tot tindrà un detall amb qui van perdre temps i esforç pel nostre futbol català. El que s'ha dit: felicitats a Robert Elvira i a tots els seus i ara que Pere Gratacós inclogui a algun representant entre els grands. No costa tant Pere.