divendres, 7 de desembre del 2007

El decatleta és un llibre obert

Vaig dir en el seu moment que anava a deixar en pau tant al director general de la Federació Catalana de futbol, Pol Buscail, com al gerent de la Fundació, Albert Navas ja que, al cap i a la fi, són empleats, amb nòmina, del carrer sicilia. Això no vol dir que de tant en tant al decatleta
–no triatleta com em va dir a la cara en el Museu Colet (quin ignorant sóc!- com a ‘l'alferes’ no els anem a dir les coses com creiem que són encertats o equivocats.

L'amable Sr. Buscail va llegir amb horror en Futbolcatalunya.com les seves intencions de rebaixar la liquidació de l'última Copa Catalunya al Nástic de Tarragona com va intentar també –no sé el resultat amb el Girona-. Quan va llegir, Pol va contactar amb Salvadó i Monclús i es van tornar a reunir –a Tarragona- dimecres passat. Preguntem al director de comunicació, Mario Ruiz -el que has d'aguantar aquí, germà-, el resultat d'aquesta reunió o, si el Sr. Buscail, a qui li encanten les entrevistes-pilota (com la que li van fer fa poc en Ràdio Marca –què baix està caient la professió-, ens podia aclarir una mica.

Resposta del Sr. Buscail, a través de Mario perquè, a la cara, només li preocupava aclarir-nos que ell és “decatleta, no triatleta”, resposta de ‘geni’ ja que al Sr. Buscail ho van reclutar d'una empresa ‘cazatalents’. Prenguin nota: “S'ha parlat del tema de la Copa Catalunya, però que han quedat en no dir gens públicament fins a la pròxima setmana”. Així que ja saben: toca esperar, decatleta, no triatleta.