dilluns, 10 de desembre del 2007

El dia 20 passaran llista a la Federació

Atenció, parin màquines! El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, ha enviat avui un SMS -en el meu poble, missatge- als seus directius amb la finalitat de reunir-se en junta ordinària el dijous 20. No serà l'anunciat 19 sinó el 20 perquè els empleats de la Federació tenen el seu sopar anual -després parlo del 'Sant sopar'-. Aquí tindran tots els directius assistents -passaran llista- l'oportunitat d'acomiadar l'Any, tots junts, aquí podran dir-li tot, a la cara, al seu president i a la recíproca. Quina gran ocasió!.

Un president, 7 vicepresidents -dos honorífics (Jan i Daniel Sánchez Llibre), 2 adjunts al president, 1 secretari, 1 tresorer, 1 president del futbol sala, 3 Delegats, 1 Cap d'institucions, 10 directius varis i 7 vocals adjunts conformen un selecte equip de 34 prohomes del futbol català. Endevinen qui faltarà a la cita del carrer sicília? Doncs ells l'hi perdran perquè es parlarà, fins al mínim detall, de l'Euskadi-Catalunya, del balanç econòmic de l'any que es va (perill? ruïna?, NO, NO i NO), dels patrocinadors, de l'impresentable Angel Villar i de tot allò a l'ordre del dia.

Només una cosa més, president. Abans de desitjar-li Bones festes. Els empleats soparan junts el dimecres 19 pagant-se'l de la seva butxaca (amb Jaume Roura pagaba la Federació). Això està bé perquè cal reduir despeses encara que després hagin altres 'estómacs agraïts' que li riuen, ara, les seves escasses gràcies, inclosos alguns que es diuen periodistes. Tot arriba, president, tot arriba, l'hi ho dic amb afecte i amistat. Reduir despeses és antipopular pero necessari -ni que escrivís el director general Buscail, el 'decatleta', eh!- encara que reunir, una sola vegada a l'any, a tanta gent que treballa gratis i perd tot el temps pel futbol català seria un gran gest i vostè sempre s'ha caracteritzat per tenir-los. Ánims, Jordi, estàs a temps.