dimarts, 13 de novembre del 2007

Els directius de la FCF volen saber

No em vaig a enrotllar molt. Estem a punt d'acabar el mes i, només trenta dies més, direm adéu al 2007 i molts dels directius de Jordi Roche comencen ja a impacientar-se davant l'absentisme del president-censor, perdó, president, -mantinc que no em ficaré amb el 'nen'-. Duu algunes hores, moltes hores, sense parlar gens, sense aparèixer en la megaweb de la FCF, sense trepitjar el carrer Sicília i la FCF funciona com un rellotge. Com ha de ser!.

El que passa Jordi, és que els teus companys de junta, que no pinten res fins que diguin prou!, volen saber cosetas i tant Pol com Albert, el 'triatleta' i el 'alferes', només l'hi filtren als amics. Per exemple: quan haurà junta directiva o no val la pena perdre el temps? Ja saps que per a alguns companys, Jordi, és una fenomenal justificació per una 'salidita', a més, aprofita i convida'ls a un bon sopar. I informa'ls com van les coses per a omplir el xàrter per a anar A Bilbao el 29 de desembre, quant els costarà de la seva butxaca, qui formarà la delegació oficial, com van les negociacions amb Mateo Alemany i la Plataforma anti-Villar. Digue'ls per què van Ricard Campoy i Miguel García a la presentació i la setmana passada només va viatjar a Toledo Joan Castells. Digues-se'l a la resta de companys que estan desitjant, com jo i com tu, que 'Isra' (perdona'm la confiança), Israel López, l'únic directiu-responsable del futbol sala que cobra (poc per al que es mereix), però cobra de la Fundació, assoleixi que Catalunya, SÏ!!! Catalunya, jugui contra una selecció important al desembre 2007? gener 2008? Ens deixarà Villar o li 'tornarem' a presentar altra demanda?.

Ánims, Jordi, diga-li a la teva secretària que envii ja els mails i convoqui. Si no és élla, que ho faci Pol i, si el temps l'hi impedeix, ja saps que el 'alferes' Navas està disposat a tot.