dilluns, 5 de novembre del 2007

El 'alferes' Navas farà directius 'modèlics'

Això de ser gerent de la Fundació de la Federació ha de ser la llet. Això de sortir a la teva targeta de presentació com 'gerent de la Fundació de la FCF' li ha de dur a tal estat de levitació i excitació que el 'alferes' del carrer sicilia, Albert Navas i Sadurní, el 'nen' del 'nen' Roche, s'ha despatxat a gust amb unes declaracions en tots els seus mitjans patrocinats i/o pagats. Desitjo ferventment llegir la revista mensual? bimensual? quinzenal? de la FCF o de la mateixa Fundació.

Com aperitiu, el 'alferes' diu que “és important que els directius dels clubs modests estiguin ben fornmats” Senyor, si senyor! Més de cent anys de vida i cal esperar que vingui el 'nen' del 'nen' i organitzi unes 'Jornades de Formació de Directius de clubs de futbol i Futbol sala'. Suposo que 'gratis', Albertito, suposo que 'gratis' i, en cas contrari, ho abonarà el teu president Roche o tu mateix? Serà per diners en la Fundació. Llegeixin frases per a la glòria del 'alferes': Una: “hem cregut que es'ls havia de donar l'oportunitat de formar-es i informar-es”. Dues: “la pròpia mancada de recursos i de coneixements els fa cometre errors. Nosaltres hem vist aquestes deficiències”. Tres: “també hi haurà una jornada sobre aptituds directives”. Quatre: “L'últim mòdul, impartit per metges de prestigi de la Mutualitat de la Federació Catalana de Futbol, està centrat en aspectes de preparació física, prevenció de lesions, atenció mèdica, etc.”

Són només sis dijous consecutius per tres hores lectives cada jornada. Total= 18 i Navas et converteix en el directiu ideal del futbol català. 'Alferes', que ho sàpigues: en la pròxima junta directiva, si el teu president té ganes de reunir-vos perquè li avorriu molt, t'ascendiran a 'capità'....tán!.