dilluns, 15 de juliol del 2013

Vacances i adéu a les demandes a la Federacio Catalana


Aquest dimarts es reunirà la junta directiva de la FCF com a tancament a la temporada 2012-2013. Arriben les vacances encara que al carrer Sicília, per descomptat, seguirà l'activitat. Hi haurà repàs detallat per part del president, Andreu Subies, a un curs en el qual el futbol català queda a les portes d'un altre moment crític en la seva història. 

Després d'haver aconseguit la pau federativa, ara arriben les inspeccions de la Seguretat Social i un obligat reordenament jurídic de tots els actors d'un futbol incontrolable. Fins ara ja que han despertat les administracions i els polítics necessiten diners i rebaixar llistes d'atur. Però s'albiren possibles solucions al que podria ser un caos per als clubs formatius encara que també pot ser un just repartiment de béns per a tots. Qui percebi un euro com a professional de manera regular, que cotize i, qui simplement col·labori i ajudi, se li respecti. Tant de bo hi hagi pau. Aquest dimarts els clubs de segona B tornen a veure's les cares amb un president que es va comprometre en l'Assemblea a estar al seu costat “sigui el que sigui la decisió que adoptin”.

I, una altra cosa que la FCF no publicita, però que els clubs també han de saber. La Federació té diversos litigis oberts amb ex ex-emprats, un expresident i contra el propi president Subies. A l'ex directiu-gerent de la Mutualitat, Dorado, li va assignar el jutge 1.500 euros pel seu acomiadament i aquest dimecres li toca a l'exasesor Palau. Encara no hi ha data per conèixer la fallada sobre ‘el millor president de la història’ igual que no hi ha data per al duel Subies-Cabrerizo. En qualsevol cas es van tancant les guerres judicials.