dimecres, 1 de febrer del 2012

'Clubs Units’ tornan a escena


Això és el que ens hem de creure quan diversos clubs s'han dirigit a aquesta redacció informant dels últims moviments de Plàcid Lordán i companyia, poca companyia (Tomàs Desembre, José Luis Moreno i Ferran Garcia) encara que digníssima, faltaria més. Amb més silencis que declaracions explosives i amb més reflexió on potser hagués fet falta alguna  demostració de força, diversos clubs catalans (5,10,15 o 50.000) han anat treballant des del passat octubre del 2011 amb l'únic objectiu que se'ls retorni els diners pagats en concepte de Mutualitat de Futbolistes

Van donar una roda de premsa i els mitjans vam tenir la poca vergonya d'acudir només tres, clar que més ‘inocent’ és Lordán quan atén trucades telefòniques de ‘amics’ que mai han trencat un plat i deixa, a més, ‘penjats, als dos presents. Des d'aquesta cita amb Javi Chica i 'servidor' el passat 1 de desembre, s'ha fet silenci. I, ara, sembla que es trencarà ja que estan decidits a sol·licitar la setmana que ve a la Federació Catalana la ‘celebració d'una Assemblea General Extraordinària’ per tractar: modificació d'Estatuts per no pagar la Mutualitat, anul·lació dels acords de l'última assemblea el 18 de juny, presentació dels costos de Mutualitat en altres especialitats esportives amb el consentiment de la UFEC, votació per si es volen adherir a la mutualiadad gratuïta, a través de la UFEC, i fins i tot, en el cas de guanyar aquesta última votació, estudiar una futura compensació.

No està malament. Tots aquests conceptes apareixen en un imprès que han  passat per tota Catalunya i que, pel que sembla, ja han signat 250 clubs. Ni  hem vist las signatures i cap notari ha donat ni cobrat la fe. Així ens ho expliquen i així es podrà veure, si definitivament ‘el llop’ arriba al carrer sicilia. Són sis mesos d'espera encara que val la pena l’espera.