dimecres, 15 de febrer del 2012

Actes, annexos i barbaritats


Espero amb atenció la sanció que el Comitè de Competició li pugui imposar al tècnic de l'Amposta, Jordi Fabregat després del Muntanyesa-Amposta del passat diumenge. Tal com llegim a Mundo Deportivo, l'entrenador afirma que, quan va ser expulsat en el minut 80 pel col·legiat Rodríguez Portolés, li va dir: “Àrbitre ho has vist i no t'atreveixes a xiular-ho. Pensava que eres més íntegre. M'has fallat. T'has cagat”.

És més, Fabregat afegeix que “és la seva paraula contra la meva i no puc fer res. Em sento difamat. La imatge que s'ha donat de mi no es correspon i no em puc callar”. Prova de l'empipament enorme que hi ha a Amposta és la conversa el seu delegat, Cinto Tomás, amb la nostra companya Encarna Garcia. “No demanem que li perdonin cap partit, però no ens quedarem callats, perquè això significaria que ells tenen la raó en un assumpte que és mentida”. Això està bé: anar fins a on faci falta encara que, si Moreno Delgado, el president dels àrbitres, no diu res caldrà començar a pensar malament.

En la jornada anterior (23ª),  el senyor Carlos Gallardo (perdó Sr. Albert Avalos) va expulsar en el minut 3 al porter del Terrassa, Diego José Gómez Heredia. MINUT 3!!!: Resultat final: 3-0 pel Vic, per si algú no s'acorda. I el senyor Jutge de competició i disciplina escriu: “En la prova videogràfica aportada per l'entitat Terrassa F.C. no s'aprecia que el jugador D. Diego José Gomez Heredia cometés la infracció relatada en l'acta arbitral, per la qual cosa queden sense efecte les conseqüències disciplinàries de l'expulsió efectuada per l'àrbitre al jugador”. TAL QUAL. Amb un parell!. No se sap si Avalos està en la ‘nevera’ o li han donat una medalla.

Però, també per si algú s'ha oblidat: Amposta-Espanyol 1-0. Jornada 16 27.11.2011. El senyor col·legiat Jordi Molina expulsa al local Becerra al minut 85... Minut 85!!!. I el senyor Jutge de competició i disciplina decideix que “en la prova videogràfica aportada per l'entitat CF.Amposta s'aprecia que el que s’ha redactat en l'acta arbitral en relació a la infracció comesa pel jugador D.Diego Becerra Simón no concorda amb el que s'observa en les imatges del video, per la qual cosa queden sense efecte les conseqüències disciplinàries de l'expulsió efectuada per l'àrbitre al jugador”.

Lamentable. Ara només queda saber la decisió del sr Jutge de competició després d'haver estat expulsat Jordi Fabregat. Encara que, si no hi ha video, la paraula del tècnic no val res.