dilluns, 6 de juny del 2011

Visita de Subies als àrbitres catalans

El president de la Federació Catalana, Andreu Subies, visitarà demà dimarts la seu oficial dels àrbitres de Catalunya. Oficialment, el màxim responsable de la FCF es passarà pel carrer Bruch on li espera Xavier Moreno Delgado i la seva junta executiva.

Tot això està molt bé. De pas, aprofitarà per recordar-los que no hi ha un euro en la caixa, que no s’augmentaran, lògicament ni el rebut als clubs ni la quantitat final que reben i que la vida és meravellosa, dit sigui amb ‘animus iocandi’.

Enrere van quedar els temps en els quals els col•legiats reivindicaven eleccions per escollir el seu president i demanar aquesta autonomia que mai veuran els nostres ulls. Ara, la crisi es menja fins i tot les intencions democràtiques d'alguns, però Subies no va enganyar mai ja que mai les va prometre. Tant de bo aquest proper 30 de juny puguem dir que el Comitè català té tres àrbitres a primera (Miranda ha de pujar i a Álvarez li pot salvar la 'jubilació' de Ramírez Domínguez). Al desembre esperem que Estrada sigui internacional.