dimecres, 15 de juny del 2011

Una gran idea i un nou error

Va dir a la seva presentació el secretari general d'Esports, Ivan Tibau, que no sabia qui s’asseia a la cadira de la presidència a la Federació Catalana de Futbol. Ja s'haurà adonat. Avui dimecres 15, a només tres dies de l'Assemblea del Futbol català on Andreu Subies dirà als clubs que cal tornar a pagar la Mutualitat perquè els comptes no són bons , segur que ha après el que significa aquesta cadira.

Aquest migdia s'han citat a un restaurant de Barcelona els següents protagonistes. L'ordre dels ‘actors’ no altera el producte. El ‘més gran’, l'etern president de la UFEC, David Moner, com prefereixin, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, l’ex secretari general, Josep Lluís Vilaseca, el president, Andreu Subies. el seu vicepresident Jesús Farga, el tresorer, Josep Llaó, i el directiu, Juan José Isern, els ex presidents Jaume Roura, Jordi Roche i Josep María Vallbona i els representants de la Damm, Ramon Angenjo i l’extraordinari Josep Barcons. No estava el senador Josep Maldonado; el nostre ‘benvolgut’ polifacètic i multifuncional personatge no estava.

Imaginin-se del que van poder parlar. No hi ha millor remei per la crisi que muntar un bon esmorzar. Aquí segur que es troben tot tipus de respostes. Aquesta gran idea, encara que es pot discrepar en la presència d'algun dels convidats, s'enfonsa quan l‘organitzador’ s'ha oblidat de Ricard Campoy. Prefereixo no dir gens del ‘pitjor president de tota la història’, el mateix que ja ha dit als seus que no anirà a l'Assemblea a donar la cara. Si que estarà Lluís Dorado, però Casals prefereix amagar-se.

Li agradi a Maldonado o no, li agradi a Subies o no –encara que també hauria d'estar agraït-, Ricard Campoy va ocupar la cadira de president de la FCF durant un any. No convidar a Campoy és un senyal que les coses no es fan bé. Quina llàstima! Ha estat una gran idea que ha acabat amb un gran error.