dilluns, 20 de juny del 2011

A partir d'ara a callar i donar solucions

Gairebé sis hores d'assemblea són moltes hores. Ja sé que la majoria no serveixen per res i que, gairebé sempre, el poder aconsegueix el seu objectiu però els 179 clubs que es van molestar a acudir al CAR de Sant Cugat van demostrar que, com a mínim, volen buscar solucions pels seus clubs, pels seus futbolistes i pels seus aficionats. I això parla molt bé de tots ells. Dels que critiquen o dels que callen. Dels que parlen més alt o dels que quan parlen s'escolten a si mateixos.

És igual. Tot val mentre es tracti de buscar el millor pel futbol català. Fins i tot també val que alguns assistents, que arribarien a casa tard, una vegada es van votar els pressupostos pels anys 2011 i 2012, s'anessin corrent. Es van aprovar. Va ser una votació molt justa i que mai oblidarà Andreu Subies ja que, si no comptés amb els vots dels seus companys de junta, delegats i ‘amics’, s'hagués trobat amb un vot en contra que moralment li hagués deixat molt tocat. Aquest és un aspecte que els estatuts d'aquesta Federació hauria d'actualitzar.

De qualsevol manera, el futbol català li ha dit ‘endavant’ a Subies i a la seva junta i ara toca callar i donar solucions. Callar a Subies i a la seva junta. Donar solucions a la junta de la FCF i, si hi ha oposició o bé opinions contràries que es manifestin amb noms i cognoms. Enviar notes, sense signar, des d'una adreça electrònica cartaobertaalsclubs@gmail.com valen una primera vegada, però no dues. Aquí cal donar la cara sempre i no com uns altres que prefereixen no ensenyar-la a l'assemblea, i això que els hi sobri.