dimecres, 13 d’octubre del 2010

Subies, covard o estrateg?


La junta directiva de la Federació Catalana té diversos problemes sobre la taula que li cremen. Són tants embolics en què s'ha ficat Jordi Casals i l'han ficat, encara que la responsabilitat serà seva, que batega en l'ambient un pas endavant per part del vicepresident PRIMER (i ho poso en majúscules), Andreu Subies.

No sé si serà el millor per la Federació Catalana encara pitjor que Casals i les seves tres 'potes' no ho farà. Després de ser menyspreat, oblidat, arraconat i humiliat, Subies està deixant que s'estengui la remor del seu 'cop d'estat' en una junta que compta amb més partidaris del número dos que del número u de la Catalana.

El grup Subies – Dani Vives – Raül Sus té prou partidaris per a 'convidar' Casals que es dediqui a passejar el gos. El dubte que tothom té és si el 'demòcrata' de Andreu tindrà capacitat testicular suficient o es refugiarà en la seva habitual covardia. Això d'amenaçar amb accions immediates, si no es carregaven un delegat arbitral, o vendre la plaça del seu equip són decisions que poden qüestionar aquest personatge al qual només li agrada que li diguin que és un crack. No dubto que ho sigui encara que un crack no s'empassa i calla mentre li diuen de tot en una llotja (mai oblidarà la final Barça-Bilbao de Copa, a Mestalla oi?

Bé. Ni tinc res en contra ni res a favor de Subies. El que sí crec és que té molta més categoria que el encara president de la FCF per representar al futbol català. Tampoc en cal molta. La setmana passada va anar Subies al sopar dels Històrics perquè li van cursar INVITACIÓ PERSONAL ja que, en no poder anar-hi en Wally, va delegar en aquest vicepresident meravellós i servicial anomenat Josep Llaó. Si Casals no pot mai delega en Subies. Li té gelosia, mania,... no el pot ni veure, perquè sap que si el clan de Lleida, i el polifacial Josep Vives (Tarragona) s'uneixen hauria d'anar, el que s'ha dit, a passejar el gos.

Ara ha entrat a la junta José Miguel Calle al lloc del jutge Francisco José Barbancho –una altra dimissió– per la qual cosa les forces s'inclinen a favor de Subies. No sé el que passarà amb el futbol sala ja que ara, sembla, que Israel López no està per la feina. Ningú entén que López és un professional com la copa d'un pi i que tots tenim un preu, cosa totalment diferent que Dani Vives. Aquest home es creu el que fa i, em diuen, que estima el futbol sala. Tonteries no n’ha comès sinó que només se l’ha distingit per un gran treball GRATUÏT.

Per tot això, resumeixo: què farà Subies en temps immediats futurs? Subies, covard o estrateg? Casals ja pot començar a tremolar o esgotar els seus viatges i els seus sopars perquè li queda poc. President, jo l’aprecio, vagi-se'n a passejar el gos o el gos el posarà a passejar a vostè sense quilometratges ni dietes.