dimecres, 13 d’octubre del 2010

Al nivell de 'El club de la comedia'


Què catxondos! Quina gràcia! Potser és el millor que podem pensar del que acabem de comprobar a l'apartat de resultats 'oficials' (????) de la Federació Catalana, en veure com ha quedat el partit de Primera Divisió Benjamí, Grup 1, entre el Vila Olímpica i l'Escola de Futbol Gavà. 33 a 28! Sí, amigues i amics, 33 a 28! Veient això, semblaria que ha estat un partit d'handbol en comptes de futbol-7. Això sí, mantenen la 'reglamentària' diferència màxima de cinc gols.

Llàstima que sigui una errada, perquè el partit va acabar amb victòria de l'EF Gavà per 1 a 3. Podem entendre que es cometi una errada d'un gol o dos, però això ja ens sona a burla, a mofa, a riure a costa dels clubs modestos, dels petits que s'ho passen bé jugant a futbol i que no mereixen la mala baba, la falta de professionalitat i la manca de respecte que l'organisme rector del futbol català els demostra en accions com aquesta.

Potser algú hauria de demanar responsabilitats ja, perquè això clama al cel. Mai a la història de la Federació Catalana s'havien acumulat tantes errades seguides en les primeres jornades de competició. Mai s'havia fet tant el ridícul com en aquests dies. Aquest futbol base reformat per obra i gràcia d'un directiu que ja no hi és, no mereix el maltractament per part d'una Federació que, amb accions com aquesta, acabarà essent la riota del futbol mundial.

Ah! Un darrer apunt. De la mateixa manera que publiciten tots els viatges de Willy Fogg, les grans nits del futbol català i tota mena de pessebres, caldria que des del web oficial s'emetés un comunicat de disculpa per les darreres errades en els resultats oficials. De porcs i de senyors s'ha de venir de mena, amics de la Catalana!