dilluns, 25 d’octubre del 2010

Els xinesos, ASISA i acció de responsabilitat


Bé. Aquí tornem a estar disposats a contemplar com la nostra Federació Catalana agonitza sota la tutela del president més generós de tota la història amb els ingressos que no són seus. Pendents dels xinesos -on són els xinesos i el megaacord amb ells, Casals? Madolell, no era vostè ‘l’encarregat’ de l’obra? Repeteixo: pendent dels xinesos que només Casals veié, conegué i feren el paripé de la firma, el futbol català no és conscient ENCARA (prengui nota president) de la que es liarà a partir d’aquest dilluns i, per ara, em remeto al reclam d’Asisa per tres milions d’euros. Com que està en mans de l’eficaç vicepresident executiu de la Mutualitat, Dorado, sempre habituat a aquestes feines, segur que no hi ha cap problema i tot serà un malentès. I si no és així? ULL a la dada. I si no és així? Entrarem en un procés jurídic on la Federació Espanyola, primer, i els clubs catalans, després, hauran de pagar si el jutge considera que la Companyia té raó.

Haurem d’esperar tot i que aquesta setmana ha estat pròspera per a més d’un dels directius d’una Federació que s’han citat per al dia en reunió de junta. Ha estat pròsper perquè han pres bona nota de la passada Assemblea de compromisaris del FC Barcelona i d’aquell resultat anomenat ‘Acció de responsabilitat’ que portarà davant del jutge a Joan Laporta, per cert, ex vicepresidente ‘honorífic’ -que barat està l’honor!- de la FCF. Més d’un membre d’aquella junta s’ha preguntat: ens pot passar a nosaltres el mateix? Resposta: per suposat. Llegeixin i repassin la llei ja que estan tan ben envoltats de lletrats. Si un club es decideix a iniciar accions judicials perquè surtin a la llum tots els números de la FCF i es demostra que hi ha accions massa ‘alegres’, ‘generoses’i innecessàries, per no parlar d’impagats, TOTS, no només Casals, hauran de respondre amb la seva butxaca. Queda dit.

Per cert: nodrida presència en la immillorable Gal•la del Mundo Deportivo. Junt a Casals, que no se’n perd ni una, acudiron Lluís Carrasco, Josep Llaó, Borja Rovira i els Adjunts Josep V. Madolell –s’autoanomenà Directiu responsable de l’Àrea Esportiva sense que la junta hagi obert la boca- i Ramon Estebe. Només una cosa per al pompós vicepresident de màrketing i comunicació Carrasco.

És lamentable que vostè segueixi en aquest lloc quan l’han col•locat altres persones amb més responsabilitat que la seva i ni se n’entera, o millor dit ho fa per mitjà de la premsa, que l’¿ex? Directiu Domènech passa a ser Director de comunicació, a sou, per suposat. No només no li consultaren sinó que se ‘l’empassà’. Ah! Encara espero que presentin aquell patrocini espectacular d’una firma d’aigües que havien d’oficialitzar el passat setembre. Felicitats, Sr. Carrasco. És un detall més.

Així doncs, tres coses, tres; els xinesos, ASISA i acció de responsabilitat. Sempre seu.

FOTO: http://minuto91-radiounion.blogspot.com