dilluns, 19 d’octubre del 2009

Joan Vilà ho farà molt bé

Rebo amb total plaer la comunicació, extensa comunicació, del creatiu departament de premsa de la Federació Catalana on s'explica la primera reunió dels seleccionadors catalans amb el Director Tècnic, Joan Vilà. Felicitats a Vilà i, a priori, felicitats a qui correspongui l'elecció de Joan Vilà (si ha estat Torres, doncs a Torres) ja que és tota una garantia la seva designació.

Fa molt temps que no he tingut el plaer de dialogar amb Vilà. De fet, fa diversos anys, encara que sé que els seus coneixements i la seva humanitat segueixen tal qual. Llegeixo, amb atenció, que l'objectiu passa perquè les nostres seleccions inferiors ofereixin un futbol creatiu i ofensiu.

Això està molt bé i, si hi ha algú que compleix la seva paraula, segur que serà Vilà. A partir d'aquí, tenim tot el present i el futur per animar als nostres nois, encara que tan important, o més, són les ‘seleccions’ com que Vilà informi, ajudi i animi als nostres entrenadors i que imparteixi la seva doctrina per molts camps on segueixen faltant moltes coses. Clar que si qui sap, teòricament, i mana sobre el futbol sala, és el Director tècnic de tots els entrenadors de futbol, aquí val tot.

El que ja he dit: Felicitats. Joan Vilà ho farà molt bé. Llàstima –sempre m'agrada afegir una mica més- que no sigui ell qui decideixi el seleccionador de l'absoluta o qui decideixi qui ha de ser-ho. Per si serveix d'alguna cosa, que no servirà, si jugués la selecció amateur com a ‘teloners’ de l'absoluta seria un altre detall a distingir per als nostres futbolistes de Tercera que batallaran a Andalusia el mes de desembre.