dimecres, 1 de juliol del 2009

Casals i Gaspart intercanvien impressions

El president de la Federació Catalana de futbol, Jordi Casals, i l'expresident del FC Barcelona, Joan Gaspart, van mantenir un discret esmorzar dimarts passat en ‘la casa’ professional de l'actual vicepresident de la Federació Espanyola. Al costat de Casals van acudir el vicepresident primer, Andreu Subíes, el directiu Xavier Torres Lliteras i l'assessor extern de futbol sala, Israel López.

Segons algun dels testimonis presents, l'intercanvi d'impressions entre les dues parts va ser més que correcte i tant una part com altra es van brindar davant una futura reciprocitat i col·laboració pel bé del futbol català. La pròxima Assemblea del futbol espanyol (divendres dia 10) durà a Jordi Casals a Madrid on entrarà, com membre de dret, en la junta directiva de la RFEF. És més, els nous responsables de la Catalana van mostrar una grata sorpresa a l'escoltar com Joan Gaspart oferia al propi Casals la possibilitat d'estar present en la Comissió Delegada de la RFEF , autèntic òrgan de govern, en el lloc que li correspon a la UE Sant Andreu.

El president de la RFEF , Ángel Villar, decidirà en les pròximes hores el futur del ex vicepresident de la FCF , Ricard Campoy, triat per designació personal i directa de Villar, així com les places que ocupen Josep María Vallbona i Miguel García, aquest últim com membre del Comitè Nacional de futbol Sala.