diumenge, 5 de juliol del 2009

Clubs i Ajuntaments (Reus)

Sé que el més convenient, el millor i el que pot evitar desqualificacions i ingratituts és callar la boca, ‘penjar’ la ploma i dedicar-te a aplaudir encara que només sigui a un tontet. Però creo que els mitjans de comunicació estem obligats a donar un pas més cap a davant i, com a mínim, opinar. Llegir, diàriament, com apareixen Ajuntaments disposats a assumir deutes dels clubs que representen la ciutat em sembla una mala solució electoral que es pot traduir en la pitjor de les ajudes per al nostre futbol català.

Per què ha de pagar tot el món el desgavell, l'escassa imaginació o la inutilitat d'uns quants dirigents? Em diran que tot funciona igual. De fet, tot està muntat de la mateixa manera, és ‘el peix que es mossega la cua’, tota aquesta retòrica de la qual la premsa també som escassament originals, però, si més no, anem a comentar-ho. “L’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, confirma que el consistori adquirirà la societat anònima esportiva del Reus i que Ramon Alabart serà el seu president. Arrenca així el procés per sanejar l’entitat econòmicament i deixar-lo en mans dels socis”.

En resum, els quasi 300.000 euros de deute, que diuen, arrossega el Reus SAE se'ls ‘menja’ l'Ajuntament, és a dir, tots els reusencs, i aquí no passa res? He entès bé? Dolent, perillós i perill de contagi ‘’. Ja saben totes les entitats de Reus el que han de fer encara que la seva gestió sigui deficient. L'alcalde (PSC) ‘paga’.