dijous, 16 de juliol del 2009

Qui és el responsable de la 'mort' del Terrassa?

Llegeixin les últimes notícies que ens arriben des de Terrassa i ens posarem a tremolar. Quan una entitat històrica com l'egarenca sempre destaca pels seus titulars extraesportius... malament, pitjor, pèssim. La Federació Espanyola diu que "no cedirà els drets federatius del Terrassa a cap societat mercantil".

Jo no sé si a alguns dels tres grups compradors -Anabel Junyent, Manel Ferrer o PromoSport- l'ha sorprès la mesura de gràcia del president Angel Villar, el mateix que vindrà -llevat que es penedeixi, i es pot penedir- el pròxim 21 a Barcelona. Potser pensava Villar que el grup d'Anabel Junyent, el de Manel Ferrer i el de PromoSport es dediquen a la caritat? Doncs clar que volen fer negoci i, si poden guanyar, molt millor! I això ningú no té dret a censurar-ho, sinó tot al contrari. Una altra cosa són les 'formes', i algun dels esmentats ho estan fent realment malament.


Però, anem al tema: el Terrassa camina cap a la seva desaparició i això no és premsa groga. Em consta que l'expresident Ricard Campoy està intentant convèncer Villar. Imagino que el president Jordi Casals farà el mateix, encara que, si cap dels dos no ho aconsegueix, dimarts vinent poden muntar-li un bon embolic a Villar al carrer Sicilia o a la desitjada Ciutat Esportiva Olimpia, on ningú no va veure l'exgerent de la Fundació (Navas) o, més ben dit, ningú va veure el directiu-adjunt-exgerent-profesional?. O es va amagar? Per què no dónes la cara nen? No acabaré amb tu, 'Nen': m'acaben de preguntar: Qui és el responsable de la 'mort' del Terrassa? I no sé la resposta.

MANUEL SEGURA