dijous, 9 de juliol del 2009

Jordi Casals debuta avui a l'Espanyola

El president de la Federació Catalana de futbol, Jordi Casals, s'estrenarà avui a la junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol. De fet, serà el primer contacte, en directe, que establirà amb Ángel Villar. Al costat del màxim responsable de la FCF acudiran 12 membres més a l'Assemblea i fins i tot l'expresident de la FCF, Ricard Campoy.

La posterior reunió de la junta buidarà la primera incògnita de la tarda ja que se celebrarà la reunió de la comissió Delegada la plaça de la qual és 'propietat' del Sant Andreu després de negar-se a representar-la l'expresident de la Federació, Jordi Roche. A priori, tot sembla indicar que el vicepresident de la FEF, Joan Gaspart, cedirà aquest 'privilegi' al nou president Jordi Casals, pel que Campoy apareixerà el divendres a la junta, com asambleïsta-convidat, mentre que ja no hi serà Josep Maria Vallbona, a qui Villar ha situat a una Comissió d'assumptes legals de l'Espanyola.

Al costat de Casals formaran part de la representació catalana Joan Laporta (FC Barcelona), Daniel Sánchez Llibre-Pedro Tomás (RCD Espanyol), Xavier Salvadó (Nàstic), Jordi Gusó (Girona), Fermín Casquete (Badalona), Miguel García (L'Hospitalet) i Joan Gaspart (Sant Andreu), en representació dels clubs professionals i no-professionals. Per part dels tècnics estaran Pep Guardiola? (professional) al costat de Miguel Alvarez (no professional) i, a l'apartat de jugadors, acudiran Quique Cárcel (L'Hospitalet) i José Miguel Morales (Sant Andreu). Pel futbol sala serà el blaugrana Javi Rodríguez el representant català.

Lamentable la informació de la RFEF ja que a la seva pàgina web encara apareixen encara com 'president de la Federació Catalana' Josep Maria Vallbona, Andreu Corominas i Andrés Manzano, per part dels jugadors no-professionals, Roberto Puerto (entrenadors) i fins i tot David Miranda i Miguel Corredor per part dels àrbitres de Catalunya, qui no tenen ni un sol representant aquest divendres a Las Rozas.


MANUEL SEGURA