dissabte, 14 de setembre del 2013

"Pot ser el final del futbol amater i formatiu català... " J.Luis Moreno (Corbera).

CARTA DE JOSÉ LUIS MORENO, PRESIDENT CF CORBERA

No és la primera vegada que em dirigeixo a vosaltres , o Manel Segura , ja no estic segur de qui llegirà aquest correu .

Des de Juny he estat llegint algunes referències vostres sobre la tan esbombada Regularització de la Seguretat Social en l'esport amater , i particularment en el futbol català .

Estem a mitjans del mes de setembre i la Federació Catalana , després del compromís públic del president a l'Assemblea del 22 de juny , no ha dit res en els dos últims mesos .

Es pot estar a favor o en contra d'una gestió , és del tot lícit , però no trobo explicació al silenci de la premsa especialitzada , i així es reconeix Futbol Catalunya , sobre un altre silenci molt més cridaner i no és altre que el de la nostra Federació .

La competició a Tercera Divisió va començar el 25 d'agost , aquesta setmana serà la segona jornada de les Territorials , a excepció de Quarta , que començarà el proper cap de setmana , i en 15 dies arrencarà la totalitat del futbol base . Només falten 15 dies i ningú confirma o desmenteix la pròrroga de la moratòria o informació sobre qualsevol assumpte relacionat amb un tema que a veu de tots, inclòs vosaltres , pot ser el final del futbol amater i formatiu català .

Ja deixo al sac de l'oblit la promesa d'una Assemblea Extraordinària , encara fent-la, seria merament informativa i no decisòria per adoptar qualsevol mesura de pressió . Per cert , més que necessària quan el polític necessita posar sobre la taula un problema real per defensar els interessos dels que el pateixen , que mai és de qui negocia .

Al fil d' aquest argument , queda per fet la més que impossible pressió a realitzar quan queden 15 dies per al final de la moratòria i tots tenim l'obligació , per llei , de presentar els contractes oficials de tots els col·laboradors , siguin del tipus que siguin , al Ministeri de Treball i Seguretat Social .

Tant de bo que tot això tingui una explicació , més enllà de la que tots coneixem per viure on vivim , un país de pandereta que deixa sempre a la improvisació la resolució dels seus problemes .

Estranyat estic del silenci de la majoria de clubs . Ningú vol treure el cap per si de cas és el primer a rebre la maleïda inspecció . Més estranyat encara del silenci federatiu , però aclaparat que la premsa , l'especialitzada , faci poc ressò del que en suma , és el possible final de la seva manera de vida .

Deia un eslògan de Tito Vilanova , Pit i collons , en el nostre futbol d'estar per casa no hi ha ni una cosa ni l'altra .

Fins quan haurem d’esperar?

José Luis Moreno
President C.F.Corbera