dimecres, 18 de setembre del 2013

El departament de premsa de la FCF torna a ‘patinar’


No és el nostre estil criticar a cap departament de premsa de cap club català. Cadascú fa el que pot i, generalment, fan molt més del que poden. Assumpte ben diferent és la Federació Catalana de Futbol. Al llarg d'aquests dos anys, Andreu Subies ha demostrat que el tema de la premsa mai l'ha deixar de costat. i ara la meva intenció no és culpar personalment a ningú, sinó fer que el senyor president actui. M'explico.

El més positiu d'aquest període ha estat el ressorgir de la meravellosa pàgina web que dirigeix Albert Fernández. La FCF creu, i jo ho respecto, que és la millor manera d'informar als seus afiliats, per descomptat, i, de pas, la millor manera de no deixar als mitjans de comunicació, que bastant tenen amb sobreviure,  elucubrar més del compte. La web federativa realitza entrevistes, reportatges, ofereix tots els resultats, vídeos, estadístiques… el que faci falta i més; per què fan falta els mitjans?. 

I cal aplaudir aquesta iniciativa ja que la ‘competència’ anima, però arriba un moment que es passen. No la web sinó qui ho permet i el cap visible és el propi president. Nomenen com a vicepresident a un gran del futbol català com és Pere Guardiola i no tenen ni el detall de reunir a la premsa (dues, tres, quatre… cap) perquè ho expliqui. El departament redacta, envia correus i publica a la web. Signen amb el seleccionador català, Toni Almendros, la seva continuïtat i reorganitzen l'equip de treball i més del mateix. Sembla que Subies prefereix que el seu departament comuniqui que presentar en societat a totes aquestes cares noves. Això és el mateix, senyor president, que muntar rodes de premsa i no admetre preguntes. I em consta que vostè no té cap problema per contestar sobre qualsevol assumpte. 

Aquesta ‘patinada’ de qui està al seu costat,  però mai ha estat amb vostè (president), la pagarà. Al temps. Sr. Subies. Demà ja parlarem dels coreans ja que, encara que són asiàtics, no tenen res a veure amb els xinesos del millor president de la història de la Federació Catalana. Veritat?