dijous, 26 de setembre del 2013

Els presidents de Tercera es mouen

Una cosa important es mou al voltant de la Tercera Divisió, o , més concretament, en la vida dels clubs catalans del grup V. Tal com indicàvem dies enrere, la inquietud dels clubs davant la realitat que els envolta, en forma d'inspeccions de la seguretat social i altres aspectes que sempre va molt bé es puguin debatre, ha portat a dos presidents (Manlleu i Europa) a reunir a tots els seus companys aquest dijous a Granollers. 

Vet aquí el correu que Josep Anglada i Gils De Bode han remès a tots els seus companys i on es poden llegir diversos punts interessants en l'ordre del dia. 

Bon dia President,
Davant de la situació preocupant i dubtes pel futur del futbol en general i la viabilitat de molts clubs en concret, proposem  organitzar una reunió de tots els Presidents de la Tercera Divisió.

Volem posar en comú l´informació i coneixements per trobar solucions i actuacions en general per tots els clubs.
Et convidem a una primera reunió el proxim DIJOUS 26 de Setembre a les 19H  al  Hotel “AUGUSTA” (Autopista AP-7, sortida 13 Granollers – Vilanova del Vallés)

Punts ordre de dia de la reunió:

-          Posar en comú informació Seguretat Social /  Com afectarà als clubs de Tercera ?  Contractes laborals per jugadors i tecnics ?!

-          Conveniencia crear una Associació de Clubs Tercera Divisió ? (incloent-hi Primera Catalana  o no ?)

-          Sugerencies Calendari Tercera Divisió / Horaris / etc.

-          Sugerencies / actuacions per incrementar assistencia als partits  Tercera

-          Definir agenda proximes reunions i llocs de trobada.
      
Preguem confirmació de l´assistencia abans del dimarts dia 24 via mail o telefon.

Gràcies !

Cordialment,

Josep Anglada                                                        Guillaume de Bode

President AEC Manlleu                                          President CE Europa

Atenció a aquesta reunió que se celebrarà lluny del carrer Sicilia perquè, encara que no s'esperen moviments ni grans  ni petits, sempre cal estar atents a qualsevol inquietud. I aquesta iniciativa és  molt bona i digna de l'aplaudiment. Tot passa per la unitat i, si primer és lluny de la Federació Catalana, molt millor. Aquest pot ser un gran inici d’un canvi molt important.