dilluns, 16 de setembre del 2013

La Seguretat Social, la FCF i els clubs de futbol

Aquest proper 30 de setembre finalitza el primer termini marcat pel Govern entorn a l'actualització de les entitalts esportives amb la Seguretat Social. Tot apunta a que, pendents de la definitiva ‘Ley de Emprendedores’ hi haurà nou termini per posar-se al dia fins a finals de desembre. És a dir: els clubs han d'actualitzar-se segons el dictat de la Secretària General de l'Esport. Tot el món haurà de passar per caixa menys aquells ‘Formadors’ o ‘Educadors’ que estiguin dins del límit marcat per la llei.

Mentrestant, els clubs afectats (pocs), però terriblement preocupats, es reuneixen, una vegada més tornar a parlar del mateix. No hi ha volta enrere. Hauran de pagar aquells que ja reben inspeccions  i poc més. Això vol dir que, si algun club o representant desitja dir-li al senyor president Subies alguna cosa, a la cara, pel que fa a una ¿promesa? sssemblea extraordinària per debatre aquest espinós assumpte, aquest dimarts pot anar al carrer Sicilia. Segur que no el faran fora. 

Si Subies va prometre una Assemblea extraordinària per parlar d'aquestes inspeccions en terres tarragonines al juliol, que compleixi, encara que el president de la FCF no ha de convocar aquesta reunió sinó que són els clubs els qui haurien d'exigir-la… suposo. Si a l'última reunió de clubs a la FCF no van arribar ni a deu, a qui li preocupa aquesta ‘moguda’? Menys protagonisme a les xarxes socials i més donar la cara.