dilluns, 23 de setembre del 2013

El president de la UE Sant Andreu no està per a ximpleries

Manuel Camino, president de la UE Sant Andreu, està ‘amb la mosca’ darrere de l'orella. Però no li ve d'ara el seu malestar sinó que ho arrossega des del seu aterratge en el Narcís Sala. Ara s'ha agreujat més amb la Inspecció de la Seguretat Social sobre una entitat que no rep cap subvenció d'organismes oficials. Després de rebre el testimoniatge de Joan Gaspart, Camino es va posar a treballar i, sense saber realment com sobreviu i cobreix el seu pressupost, s'ha afartat. Així es va manifestar dimarts passat en la Federació Catalana. 

“No vull ser l'últim president del Sant Andreu” , va comentar amb un to d'estar fart el mandatari quadribarrat doncs se sent “sense suport de ningú. És l'hora d'unir forces i cal prendre mesures dràstiques”, va afegir davant la sorpresa de gairebé tots els presents. Gairebé tots ja que els seus col·legues de Badalona i Prat saben que Camino vol que el futbol català prengui “mesures dràstiques” davant la qual s'aveïna. “Això de sofrir inspeccions aleatòries és insuportable” va comentar davant el president, Andreu Subies ,en un parlament on també ‘va rebre’ el president del Mollerussa, Carles Fernández. 

“Ens donen per morts” va afegir en clara referència a Santboià, Prat i a la pròpia UESA doncs “ningú parla de les inspeccions en curs”. Camino i la resta d'equips, igual que la FCF,  no saben res de la ‘guerra’ particular que manté el CE L’Hospitalet amb la Seguretat ja que el cas ja va passar per les mans del jutge. El president del Sant Andreu va de debò, no li agraden les ximpleries i està disposat a tot perquè…. no rep res.