dimarts, 16 d’abril del 2013

Freixa o com carregar-se una mica més la Copa Catalunya


El portaveu de la junta blaugrana, Toni Freixa, ha anat a pitjor. Des que va arribar a la junta directiva del FC Barcelona, aquest advocat, que va lluitar i lluitar per restablir la democràcia i la neteja en el club, ha anat de més a menys. No entraré en el seu paper com a transmissor de les idees de l'entitat barcelonista –no toca-  sinó que només donarem compte de la seva aparició a Tarragona aquest dilluns amb motiu de la presentació de les semifinals de la Copa Catalunya.

Si Andreu Subies, president de la Federació Catalana, no té suficient amb intentar ‘aixecar aquest mort’, va Freixa i declara, a manera de presentació, que “Vindrà el Barça B que tan bona temporada està fent a Segona” ja que les obligacions del primer equip i les lesions impedeixen que els de Tito es sumin a la iniciativa. No feia falta, per descomptat, que digués res encara que Freixa no va voler ‘enganyar’ als milions de seguidors que aniran el dimecres al Nou Estadi.

Tot seguit no li va faltar temps al vicepresident del RCD Espanyol, Albert Garrofé, per treure pit i comentar que no només vindria el primer equip sinó que, a més, ho farà amb el seu entrenador Aguirre al capdavant. Zas! En tota la boca. I, per a major enrogiment, la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, va afegir que els gironins també tindran l'honor d'acudir a Tarragona amb el seu primer equip ja que també hi ha un filial.

Resum: ridícul i puntada per a una Copa Catalunya amb massa enemics. En el proper lliurament donarem números inclosos aquells que el club que representa Freixa i que donen vida a la institució que organitza una competició de la qual passen Rosell, Collet i la majoria de clubs catalans.