divendres, 8 de març del 2013

Col·laboració Barça-Federació... sense preguntes


Tant temps esperant que es produís aquest acte de col·laboració entre el FC Barcelona i la Federació Catalana i, quan s'acorda, ho duen a terme en la més estricta intimitat, sense periodistes, sense preguntes, sense publicitat. Heus aquí una nota oficial que suposo no haurà programat ni dirigit l'amic d'Andreu Subíes (com es diu???? Puig?? Putxi?? Puigci??) i ‘cap a una altra cosa’. 

Subies va al Camp Nou on es troba sempre tan a gust, menys quan topa amb el seu amic, aquest tipus que diuen que porta la comunicació del club encara que mai comunica ni el que ha de comunicar, es porta a l'inseparable i impagable ‘soccer beach’ (Raül Sus) i signa un acord pel qual vam estar a punt de ‘matar’ a l'innombrable expresident del FC Barcelona (res a veure, espero i desitjo). 

No censuraré aquesta signatura ni que Barcelona i FCF vagin de la mà. Faltaria més. El que sí censuro és que el president de la FCF, al que tant li agrada sortir a la foto, es brindi a aquestes pantomimes on el futbol català no sap exactament a què obliga aquesta signatura. Ah! Roura i Tito deixaran als jugadors del primer equip del Barça SEMPRE….! Val. O quan li surti de les pilotes… blaugrana? I quants diners rebrà la Federació per al seu futbol formatiu? Hagués estat una bona ocasió per preguntar tant a Barça com al senyor Andreu sobre la informació d'El País d'aquest passat dijous on es parlava que “prop de 15.000 fitxes avalades per la FCF haurien de ser revisades perquè assenyalen a fills de famílies immigrants sense legalitzar els seus papers de residència”. Entre aquestes fitxes estan molts futbolistes blaugrana. Aquestes preguntes les podrien contestar, sense problemes (segur) el directiu Jordi Mestres, Andreu Subies o fins i tot el meu amic ‘soccer beach’.